Termes i condicions de venda

Els següents termes i condicions de venda, regulen les operacions de venda del lloc web acpiquet.com, del que Artesanies Carme Piquet, SL n’és titular.
Fer una comanda implica l’acceptació dels termes i condicions de venda que a continuació s’exposen:

Formes de pagament.

Contra reembors, transferència bancària/ingrés bancari o pagament segur on-line.

Contra reembors: La comanda es lliurarà al domicili d’entrega indicat durant el procés de compra. Amb aquest sistema existeixen unes despeses addicionals, que correran a càrrec del destinatari, en funció de la quantia i el volum de la comanda; aquesta quantia estarà entre 2,60 € i 72,60 € (IVA inc.) i es determinarà al completar el procés de compra. Aquesta modalitat de pagament no és aplicable a enviaments a Canàries, Ceuta, Melilla i estranger.

Transferència bancària: Es prega indicar en el concepte de la transferència tant el vostre nom com el número de comanda per facilitar-ne la verificació. L’enviament es farà efectiu tant aviat es pugui comprovar que s’ha fet efectiu l’ingrés en la seva totalitat corresponent a la comanda. El número de compte es facilitarà durant el procés de compra. Per accelerar el procés de comprovació de l’ingrés, podeu enviar per fax (93 203 40 16) o email (shop@acpiquet.com) el justificant d’ingrés o transferència.

Pagament segur online: Es farà a través del sistema Paypal de pagament segur. Es podrà fer usant el vostre compte PayPal o també usant qualsevol de les targetes de crèdit/dèbit següents: VISA, Mastercard, VISA Electron, American Express, Aurora. Tingueu en compte que qualsevol operació realitzada amb paypal és farà a través del seu sistema segur de pagament i sota els termes del seu web. La comanda s’enviarà tant aviat es pugui comprovar que el pagament s’ha fet efectiu en la seva totalitat.

Tarifes i Política d’enviaments

Tots els productes oferts a la botiga online d’Artesanies Carme Piquet estan disponibles (excepte trencaments d’estoc o casos excepcionals o quan s’indiqui explícitament), el que ens permet tramitar les comandes per al seu lliurament a les 24h/48h hàbils següents mitjançant agència de transport (les comandes rebudes en divendres seran enviades el dilluns següent a primera hora). Si per qualsevol causa hagués un retard en l’enviament, us comunicaríem el nou termini de lliurament estimat. Les comandes s’envien per MRW i el cost s’inclou en el detall de la comanda.

Existeix la possibilitat de recollir la comanda directament per l’adreça física d’Artesanies Carme Piquet, ubicada al carrer Major de Sarrià 222, 08017 Barcelona, sempre que el pagament s’hagi fet efectiu en la seva totalitat pels mitjans descrits més amunt i hagi estat comprovat prèviament pel nostre personal. Es recomana verificar que la recollida pel nostre local és possible contactant amb nosaltres de forma prèvia per telèfon ( 93 205 00 28 / 93 205 87 08) o per email (shop@acpiquet.com).

En cas que la comanda sigui contra-reemborsament, assegureu-vos de disposar de l’import necessari quan arribi el missatger. Aproximadament, trigarà d’1 a 3 dies laborals des de la realització de la comanda. Sigui o no contra-reembors, heu de romandre atents a l’arribada del missatger. Si en intentar el lliurament no hi hagués ningú a la direcció facilitada, el missatger deixaria nota d’arribada indicant on telefonar per concertar el nou lliurament. Després de dos dies sense establir contacte, l’empresa intentarà localitzar al número de telèfon que haguéssiu facilitat (pel que és més útil que sigui un telèfon mòbil). Després de 7 dies sense aconseguir contactar, el paquet serà retornat per la missatgeria. Per tant, assegureu-vos de facilitar una direcció on sigueu fàcilment localitzables (direcció del treball, un familiar, etc). Si finalment la comanda fos retornada per l’agència de missatgeria a causa de la impossibilitat de contactar amb el client, seria el client el responsable de costejar el nou enviament.

Un cop enviat del paquet, la direcció de lliurament podrà ser modificada dins de la mateixa població.

No és possible especificar l’hora exacta del lliurament.

L’empresa de missatgeria no avisarà abans del primer intent de lliurament.

Si detecteu qualsevol error en la vostra comanda enviada per part d’Artesanies Carme Piquet SL, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de com solucionar-ho sense cap cost addicional al telèfon 93 205 00 28 o via email a shop@acpiquet.com.

Per als enviaments a fora de la península el termini de lliurament és superior.

En les vendes a Canàries no es repercutirà IVA (21%). Tanmateix, el sistema duaner aplicarà les càrregues impositives corresponents. En cap cas podrem determinar l’import dels impostos a pagar pel client en rebre la seva comanda, en tot cas seran l’IGIC i el AIEM i Duanes de Canàries qui aplicaran el Despatx d’importació.

Altres Condicions:

Import comanda mínima 15,00 EUR

El transport de la vostra comanda:

Els paquets són enviats en 48 hrs. aprox. després de la recepció del seu pagament. La forma d´enviament es standar, per agències de transport, entrega sense signatura.

Sigui quin sigui el mètode d´enviament sol.licitat, existirà un vincle que li permetrà saber on es el seu paquet en cada moment.

Les despeses d´enviament inclouen embalatge, manipulació i enviament. Pot contenir un fixe i una part de variable depenen del preu o de la seva sol.licitud. Us recomanem que per garantir les vostres compres en un sol enviament no genereu dos comandes online diferents. El vostre paquet serà enviat sense que ACP corri a càrrec del risc, malgrat que presten atenció especial als objectes que inclouen peces fràgils.

Per consultes truqueu al 93 205 0028 / 93 205 87 08 o envieu un e-mail a :  shop@acpiquet.com