QUI SOM

Artesanies Carme Piquet - logo

fundadora btv-ArtesaniesCarmePiquet-acpiquet.com

Entrevista a la fundadora d’Artesanies Carme Piquet a BTV en motiu dels 40 anys des de l’obertura del negoci.

Som un negoci familiar amb més de 40 anys d’experiència en la confecció a mida. Des de 1974, a Artesanies Carme Piquet i a Xandal dissenyem, confeccionem i venem disfresses i també roba escolar i esportiva.

Fem tot tipus de disfresses per festes de Nadal, Halloween i Castanyada, Reis així com disfresses de carnaval / carnestoltes, i també per comparses i per a ocasions especials. Venem per catàleg però també fem disfresses a mida i personalitzades.

També dissenyem i confeccionem a mida tot tipus de roba per a activitats escolars i esportives, per a nens de totes les edats, professorat i personal associat, per escoles, col·legis, instituts, entitats esportives i altres entitats en general. Fem bates, uniformes, jaquetes, polos i molt més, tot amb el disseny i els colors que volgueu. Teniu més informació i mostres a https://xandal.com.

Ens adaptem a les vostres necessitats, veniu-nos a veure o truque-nos als telèfons 93 205 00 28 o 93 205 87 08 o envieu-nos un missatge a info@acpiquet.com explicant-nos el que necessiteu i us ho solucionarem de la forma més satisfactòria.

També fem complements escolars i altres elements fets amb roba. Passeu-vos per la botiga i us ho ensenyarem! Estem a Barcelona, al barri de Sarrià: carrer Major de Sarrià 222, al costat de la Ronda de Dalt. Atenem al públic de 9 a 14 i de 16 a 19 de dilluns a divendres. Us hi esperem! 🙂