Es mostren 12 resultats

Novetats

Pirata Coral

42,55 IVA inc.
Pregunteu disponibilitat

Pirates

Pirata Drake

35,00 IVA inc.
Pregunteu disponibilitat

Pirates

Jim el pirata

38,45 IVA inc.
Pregunteu disponibilitat

Pirates

Pirata Ruth

41,0042,50 IVA inc.
Pregunteu disponibilitat

Pirates

Pirata Ron

39,0043,00 IVA inc.
41,90 IVA inc.

Pirates

Pirata Morgan

41,85 IVA inc.

Pirates

Piratessa

42,95 IVA inc.
Pregunteu disponibilitat

Accessoris

Kit Pirata

11,50 IVA inc.
Pregunteu disponibilitat

Pirates

Bucaner

48,35 IVA inc.
Pregunteu disponibilitat

Descatalogades

Corsària-2

Pregunteu disponibilitat

Descatalogades

CorsariDisfresses de PiratesDisfresses de personatges inspirats en històries de pirates i cosaris. Disfresses per a nadons, nens de totes les edats i adults. Trobareu disfresses tant per ells com per elles. A Artesanies Carme Piquet comptem amb una experiència de més de 40 anys en el disseny, confecció i venda de disfresses. Les venem per catàleg o fetes a mida segons els vostres gustos o necessitats.

Ara podreu trobar i adquirir la disfressa que buscàveu còmodament des de casa a la nostra botiga online. Aquí trobareu una àmplia selecció de disfresses pensades per a gent de totes les edats. Si no trobeu la disfressa que buscàveu, no dubteu a consultar-nos (932050028/info@acpiquet.com), podria estar fora de catàleg o, en qualsevol cas, us la podriem fer a mida.Si no trobeu la disfressa que buscàveu, no dubteu a consultar-nos (932050028/info@acpiquet.com), podria estar fora de catàleg o, en qualsevol cas, us la podriem fer a mida.


Totes les disfresses

Disfresses de tot tipus d´estils, èpoques i temàtiques. Confeccionem talles per a nadons, nens de totes les edats i adults. Aquí trobareu junts a la blancaneus, la caputxeta vermella, el follet i la fada, moltes princeses, mosqueters, la sirena, el gat, el gos, el lleó, el comte dràcula i molts d´altres. A Artesanies Carme Piquet comptem amb una experiència de més de 40 anys en el disseny, confecció i venda de disfresses.

Les venem per catàleg o fetes a mida segons els vostres gustos o necessitats. Ara podreu trobar i adquirir la disfressa que buscàveu còmodament des de casa. Aquí trobareu una àmplia selecció de disfresses pensades per a gent de totes les edats. Si no trobeu la disfressa que buscàveu, no dubteu a consultar-nos (932050028/info@acpiquet.com); podria estar fora de catàleg o, en qualsevol cas, us la podriem fer a mida.